Публикувано на: 30 Юли 2010, 19:00 Заглавие: Последно сбогом на Стефка Съботинова!
кандидат ентусиаст
Кара: 318 '95 Регистриран на: 7.09.2007 Мнения: 231 Местоположение: София
Последно сбогом на голямата българска певица Стефка Съботинова! Вече никога няма да я чуем да изпълнява една от най-великите български песни - http://vbox7.com/play:28bd7b75
Публикувано на: 30 Юли 2010, 19:06 Заглавие: Re: Последно сбогом на Стефка Съботинова!
'2002' fanatic
Кара: '95 Peugeot 306, '73 BMW 2002 tii Регистриран на: 2.02.2003 Мнения: 2699 Местоположение: София
Поклон.
_________________ The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070. -------------------------------------
_________________ Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Ауу сега научавам... Да почива в мир. Мисля, че посланието на тази българка е ясно, момчета-трябва да познаваме и обичаме българския фолклор и култура, понеже те са ни обединявали като народ през смутни години и са били основа на националното ни самосъзнание. Приятелката ми е народна певица и това ми даде шанс да се докосна за първи път до богатството на българската народна песен и да усетя красотата й. Не крия, че допреди това съм бил доста незаинтересован от фолклора ни-мисля си, че американската пропаганда и чалгата се налагат доста успешно и бавно заличават самоличността ни.
Публикувано на: 31 Юли 2010, 2:22 Заглавие: Re: Последно сбогом на Стефка Съботинова!
старши ентусиаст
Кара: , кара, колко пък да кара... Регистриран на: 18.01.2007 Мнения: 3058 Местоположение: Punta Cana, Dominican Republic
Да почива в мир
Наистина много жалко... Тъпото е че няма кой дори да се доближи до нейните висоти А още по-тъпото е че утре ще "изгрее" още поне една "звезда" прекалила със силикона която ще е по-известна от нея, а някой див селяк ще се изцепи че това е "народната ни музика"(за чалгата иде реч)
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл