Колега, точно в София, ако неможеш да си намериш предни калници за Е28 , то къде другаде ще ги търсиш Аз имах информация за един комплект в Монтана и друг във Велинград, но ако те интересуват бих могъл да се опитам да те свържа с колегите Колегата от Велинград беше с ник от сорта на Stone_Angel, но не съм на 100% сигурен
Кара: Е28 М20Б20 Регистриран на: 30.04.2007 Мнения: 174 Местоположение: София
Колега,в едно село близо до Перник забаелязах една бяла Е28ца.Човекът който я е карал е починал и сега колата седи така.И доколкото разбрах я дават цялата за 500лв но според мен ако отидеш и с 300-400 няма да ти я откажат. ако имаш желание кажи да потърся хората .
Ако искаш пусни този ник "ston3angel" в търсенето на Skype за да намериш колегата от Велинград, който има предни калници от Е28 Не бих могъл да ти дам телефона му, защото и аз го нямам
Бях звънял преди 2 седмици, момчето каза, че била със счупен диф и пукнато предно стъкло. Вървяла доволно, но била спряна от движение. той си я кара по село там. Цената не била окончателна, имал и алпина престилка или нещо подобно към нея, ама не я е слагал. На мен ми трябва мотор, кутия и кардан. Вътре гледам е доста запазена, калниците и те изглеждат читави.... АКо я даде за 500лв и да я докараме за още 150...Има ли далавера?
Бях звънял преди 2 седмици, момчето каза, че била със счупен диф и пукнато предно стъкло. Вървяла доволно, но била спряна от движение. той си я кара по село там. Цената не била окончателна, имал и алпина престилка или нещо подобно към нея, ама не я е слагал. На мен ми трябва мотор, кутия и кардан. Вътре гледам е доста запазена, калниците и те изглеждат читави.... АКо я даде за 500лв и да я докараме за още 150...Има ли далавера?
Колега DMC, идеята ти е страхотна Ако имах парите, веднага отнасях цялото купе и арматурното табло, без салона, но уви, кризата така ме е стиснала, че немога дори и нови свещи да си купя за моята "акула"
колеги аз съм навит имам рапатрак едва ли ще е без пари но мисля 4е 100 ще го оправят ина4е на мен не ми трябва много калниците ми изглеждат 4итави само да не са изгнили ина4е и предната броня ми трябва даите верно да мислиме нещо бих дал 200 лв и да си свля каквото ми трябва а ние ако я вземеме двигателя е готин 2.5 и скоростите ако са добри аз м/у другото съм с то4но такъв диф интересно по4ва да ми зву4и даи даи да мсилиме да го направиме на теб какво ще ти трябва????
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл