къв пазаржик кви 20лв бензин тея дни ще проверя едно местенце дали е добър асфалта иначе е на забравено място без пукнат човек наоколо само комарите ще протестират
Чакам със затаен дъх... Но само хвърли бомбата и после нищо не казваш. Сподели за каде имаш предвид?
Млчанието продължава...
_________________ ... Смръщена, четириока, двуврата мръсница, с вечно недоволен изруд под капака, влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска, тясна и неудобна вътре ...
Момчета и момичета, тези от вас които смятат да идват в Пампорово(04-06.09.2010), да приготвят парички за капаро (в размер на 20лв на човек). Парите ще събират този четвъртък, от Краси (JohnnyBlack).
xtremal,колега бих дошъл с теб да се повъртим малко,но съм на работа по цял ден още 10 дена Ако никой неще ходи да си въртиш сам както аз правя чат пат
_________________ Шестака си е шестак ! ДА ама като е с 6 дросела,обаче пак е по добре от 1.8 IS http://vbox7.com/play:54ee0bda
Аве спрете се вече с тия клипове и дрифтинги че ми писна да ви чета глупостите ве. Кво ги мъчите тия М40-ки не мога да разбера Какъв човек тряя да си, за да ти доставя удоволствие да си трошиш колата, която ти вози задника всеки ден до работа и обратно.
_________________ The power is nothing without control.
Аве спрете се вече с тия клипове и дрифтинги че ми писна да ви чета глупостите ве. Кво ги мъчите тия М40-ки не мога да разбера Какъв човек тряя да си, за да ти доставя удоволствие да си трошиш колата, която ти вози задника всеки ден до работа и обратно.
Не виждам къде е проблема, колата която троша е моя, парите с които я поддържам са мои, асвалта на който я развъртам, въртим всички на него...на мен това ми доставя удоволствие, на теб друго. Къде е проблема ?
ПС: и мотора ми е м50
Извинявам се за offtopic-а, но просто не ми е приятно някой безпричинно да ми сипва.
Що ми обиждаш М-40_ката бе Ще видите вие тя като порастне
Точно от това се притеснявах, някой да не се обиди. Не всеки има възможност за по-голям мотор, затова си кара М40-ката. Но тоя двигател не е направен до понася такива мъчения. Тои е изчислен да влачи купето колкото да ходиш и да се прибираш от работа. Тва го написах щото ми писна всеки четвъртък като си тръгват хората и не пропускат да тръгнат с пълна гас от бензиностанцията. Какво си мислете, че ще направите добро впечатление и другия път някой ще ви каже ЕВАЛА?
_________________ The power is nothing without control.
И аз също като колегата GRINGO , не виждам смисъл от този начин на тръгване от бензиностанцията, разбирам 1-2 пъти за кеф .. ама то всяка кола , всеки път ( да не кажа включително и аз , че се подлъгвам ) . Пък въртенето на паркинга .. и особенно последния път на момчето с Ис-ката до бензиноколонките .. няма да коментирам , има си места за тези работи , недай си боже някой да изпусне колата .. както винаги пълним паркинга , наскоро почина моя майстор , дето ми оправяше колата точно от "ачкане" и то на пещерско ( при 2 ленти да отидеш в насрешното ) и на място ..
Когато това се прави на полигон не виждам абсолютно никакъв проблем.Колкото до м40 вижте Наско какво направи и после пак говорете лошо за тях.И точно затова са тези събирания ,че да си начешем крастите и да не го правим по бензиностанции и разни други публични места.
П.П.Извинявам се за клипа ,просто момчето е много заето.В най-лошия случай на 7ми в събота ще е готов
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл