Публикувано на: 28 Юли 2010, 11:06 Заглавие: Re: Първа тема
Потребител
Кара: BMW E39 520iA Регистриран на: 9.10.2008 Мнения: 46 Местоположение: Sofia
Браво,колега,наи-после тема за красивата Е63.Надявам се някои собственик на шестицата да пише за нея,предимства,проблеми,защото честно казано бих сменил Е39-ката с Е63,но незнам какви са отзивите за нея!
Дай Боже повечко хора да пишат тука ама не за проблеми, а за "Удоволствието от шофирането"
Правило 9 (от правилник на таткото) "Щом веднъж си излязъл с моето малко момиченце, ще продължиш да се срещаш само с нея, докато тя не приключи с теб. Ако я накараш да плаче, ще те накарам да плачеш и ти. Имам пушка, лопата и 90 декара земя на село. Не се занасяй с мен! PS: пушката е норика сторм 5.5 с оптика leapers 3-9x40, лопатата и земята са обикновенни "
Доброто винаги побеждава - изключение правят новините в 8
Публикувано на: 14 Авг 2010, 12:09 Заглавие: Re: Първа тема
кандидат ентусиаст
Кара: BMW 650ci, Е30 Регистриран на: 9.10.2006 Мнения: 100 Местоположение: stara zagora
Здравейте, аз май съм единствения собственик на Е63 във форума, или поне досега не съм срещал друг. Да ви разкажа малко за колата... БМВ 650и купе, 2007 преди фейслифта,внос е от САЩ. Карам я от 2 години, през които сам навартял 60 000км. Никакви оплаквания нямам, автомобила е невероятен, сменял съм само консумативи досега.Миналата седмица оба4е усетих потропване в предницата и се оказа 4е двата предни носа4а са заминали. Също така и единия дат4ик за парктроника ми прави проблем и ще се сменя. Както казах колата е уникална, но за по-интересно преди година и сложих предна, задна броня, прагове, огледала, генерация и джанти от М6. Няма нужда да обяснявам как се промени колата Това е засега от мен, ако някой има някакви въпроси, да заповяда
Публикувано на: 14 Авг 2010, 12:58 Заглавие: Re: Първа тема
ентусиаст
Кара: с удоволствие Регистриран на: 24.02.2008 Мнения: 1048 Местоположение: Варна/Разград
pavlito написа:
Здравейте, аз май съм единствения собственик на Е63 във форума, или поне досега не съм срещал друг. Да ви разкажа малко за колата... БМВ 650и купе, 2007 преди фейслифта,внос е от САЩ. Карам я от 2 години, през които сам навартял 60 000км. Никакви оплаквания нямам, автомобила е невероятен, сменял съм само консумативи досега.Миналата седмица оба4е усетих потропване в предницата и се оказа 4е двата предни носа4а са заминали. Също така и единия дат4ик за парктроника ми прави проблем и ще се сменя. Както казах колата е уникална, но за по-интересно преди година и сложих предна, задна броня, прагове, огледала, генерация и джанти от М6. Няма нужда да обяснявам как се промени колата Това е засега от мен, ако някой има някакви въпроси, да заповяда
Постни снимки на автомобила колега , да го видим експреса баварски
_________________ КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!
Публикувано на: 16 Авг 2010, 21:16 Заглавие: Re: Първа тема
ентусиаст
Кара: с удоволствие Регистриран на: 24.02.2008 Мнения: 1048 Местоположение: Варна/Разград
Браво колега .Колата е направо копие на ///М6. Личи си, че пари не са жалени, евала за което.Пожелавам ти само консумативи да сменяш на експреса . Представям си как звучи този V8 с генерация от ///М6
_________________ КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!
Публикувано на: 20 Авг 2010, 16:35 Заглавие: Re: Първа тема
кандидат ентусиаст
Кара: E34 Регистриран на: 26.07.2009 Мнения: 139 Местоположение: София
Браво колега! Страхотна е колата! Късметлия си щом можеш да имаш такава машина. За повечето от нас остава да чакаме да поевтинеят, нали все пак догодина излиза новия модел, ама като знам 6-ците как си държат цената... нейсе
П.С. Сподели малко за цената на най-типичните консумативи: смяна на масло, накладки, въпросните носачи примерно и др.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл