Напиши нова тема Отговори на тема  [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Най качествена бензиностанция?
ОМВ 36%  36%  [ 178 ]
Shell 10%  10%  [ 52 ]
Petrol 6%  6%  [ 28 ]
Лукойил 24%  24%  [ 122 ]
EKO 17%  17%  [ 83 ]
Опет (Еко май ги купи тях) 0%  0%  [ 1 ]
Друга Бензиностанция 7%  7%  [ 37 ]
Общо гласове : 501
Автор Съобщение
 МнениеПубликувано на: 28 Юли 2010, 9:29   Заглавие: Re: Най качествена бензиностанция.

старши ентусиаст
Аватар

Кара: E46 320d 2001/
ceco_ написа:
Колеги, прясна случка от днес. Заредих гас на ЕКО на бул.Константин Величков /София/. За изминати 160 км при пълна бутилка успяха да ми налеят още 26 литра, като историята за такъв пробег при нормално каране не помни повече от 20 литра изразходени. Определено там няма да зареждам повече дори течност за чистачки, слагам ги в черния ми списък.

Еко са най-лъжливите,най-измамните и най-некоректните бензиностаннции в България,просто не се лъжете че горивата са им гръцки и са качествени,антифриза и течностите за чистачки са им много зле,лъжат безочливо и то със знанието на шефовете за количеството което сипват както и за "промоциите"

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  Personal album
 МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010, 1:34   Заглавие: Re: Най качествена бензиностанция.

кандидат ентусиаст
Аватар

Кара: е36 320 М50 без ванус
streetz написа:
Boyadjiev написа:
Малката жълта бензиностанция срещу 7мо в Студентски - най-добрия 95 който съм сипвал някога ! :bowdown:

Къде, къде това ? Сещам се за една малка между УНСС и НСА ..

Точно тя :yes: Опитай и ти и сподели мнение, за да не съм единствен с отзиви от там :bchug:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  Personal album
 МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010, 15:03   Заглавие: Re: Най качествена бензиностанция.

кандидат ентусиаст
Аватар

Ето, че и Лукойл се изложиха. Вчера зареждам там и като тръгнах започна да губи мощност, както предния път от ОМВ. С повечко форсиране и газ се оправиха нещата, но проблема с намиране на свястна бензиностанция си остава. Сега ще пробвам и ЕКО, но и за там са противоречиви мненията. Общо взето 'се тая.

Върнете се в началото
 Профил  
 МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010, 15:33   Заглавие: Re: Най качествена бензиностанция.

кандидат ентусиаст
Аватар

Кара: E39/525d
xdriver написа:
Ето, че и Лукойл се изложиха. Вчера зареждам там и като тръгнах започна да губи мощност, както предния път от ОМВ. С повечко форсиране и газ се оправиха нещата, но проблема с намиране на свястна бензиностанция си остава. Сега ще пробвам и ЕКО, но и за там са противоречиви мненията. Общо взето 'се тая.

Колега,според мен трудничко,ще се намери свястна.. :mhihi: Всички са едни и същи,се с боклуци с караме!

Върнете се в началото
 МнениеПубликувано на: 06 Авг 2010, 0:28   Заглавие: Re: Най качествена бензиностанция.

кандидат ентусиаст
Аватар

Горивата навсякъде са еднакво калпави , като изключим факта , че от време на време се пускат партиди с по-добро качество (незнайно защо) :dunno: и e все тая от къде си зареждаме колите! :kuku:
Аз лично съм доволен от рейсинговия Шел! Има доста разлика от обикновените бензини!

Върнете се в началото
 Профил  Personal album
 МнениеПубликувано на: 06 Авг 2010, 21:48   Заглавие: Re: Най качествена бензиностанция.

кандидат ентусиаст
Аватар

Аз пък сипвам периодично само от Shella на Ломско шосе. Живея наблизо и за това, макар, че съм сипвал и на ОМВ на бул. Рожен Carrera 100. Не знам дали си втълпявам, ама тая карера, веднага сякаш се изпари, сеедно не бях сипвал изобщо. Усеща се обаче разликата при шела. Като стрелката падне и бензина е малко, колата е мудна, не може да захапе добре, тромава е. Сипя ли и A95 на шела, заспива и тръгва без никви излишни звуци, придърпвания... чак си спирам понякога плеяра, за да се насладя на тишината на мотора. Доволен съм, като цяло и от V Power-a на шела и затова само там наливам.

Върнете се в началото
 Профил  Personal album
 МнениеПубликувано на: 17 Авг 2010, 7:48   Заглавие: Re: Най качествена бензиностанция.

старши ентусиаст
Аватар

Кара: E46 320d 2001/
И ромпетрол-ската нафта отиде у реката-значи от повече от 5 месеца зареждам на ромпетрол от новата им нафта,де да знам,може и да е била добра,на последък колата стана по-шумна и повеч е трака, заредих на омв ,обаче на цариградско шосе,където е долу до горубляне,за тази бензиностанция съм слушал че не е франчайзинг а е истинска на омв и е представителна,та заредих премиум...ефекта е че колата стана доста по-тиха,ускорява,абе доволен съм,ония ден заредих и на шел ви пауър дизел,добре е,но не всяка омв е добра да се знае!!!

Върнете се в началото
 МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010, 11:11   Заглавие: Re: Най качествена бензиностанция.

нафтения
Аватар

Кара: E46 320d
Аз пък съм доволен от Ромпетролската нафта (Ромпетрол в Надежда) - колата върви на змей, разхода е заводски.

Сега малко за разните вериги бензиностанции и в частност самите бензиностанции - почти всички бензиностанции в БГ са франчайзни. Тоест ОМВ не е собственик на всички ОМВ бензиностанции в даден град - те са частни, със сключени договори за доставка на горива. Горивото веднъж се кръщава по веригата от самия доставчик, и поне още веднъж - я от шофьора на цистерната, я от индивидуалния собственик на дадената бензиностанция. Така че е съсвем възможно на един ОМВ обект горивото да е пълен шит, а на 500 метра по-надолу горивото да е много добро ;)

Така че моят съвет е да поекспериментирате малко и да намерите бензиностанция, с чието гориво колата ви да се чувства най-добре. Зареждате само от там и си свиркате - без значение дали въпросната бензиностанция е ОМВ, Шел, Еко или друга.

:angel:

Върнете се в началото
 Профил  Personal album
 МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2010, 13:23   Заглавие: Re: Най качествена бензиностанция.

Потребител
Аватар

Кара: e-60 3.0.D,2006
Искам да си дам и моят глас за ОМВ макар че има значение в кой град е и дали не е купена и просто са и сложени табели,както прави ШЕЛ

Върнете се в началото
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9